Ugrás a tartalomra

Rólunk

Több évtizedes tapasztalattal...

immár harmadik generációs családi vállalkozásként állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Olyan alapelvekben hiszünk, amelyek hozzásegítenek minket az elismeréshez, munkánk megbecsüléséhez.

Bemutatkozás

Az még gombócból is sok! Mondaná édesapám, Speigelhalter Antal aki 1965-ben kezdte a szakmát. Abban az időben egészen más dimenzióban létezett ez a szakterület. Olyan szerszámokat használtak amik ma már jószerével csak múzeumban láthatóak. A korongecsetet felváltotta a festőhenger, szórópisztoly, a meszet a diszperziós és más speciális festékek... Ahogy telt az idő, a napi rutint lassan felváltotta a szakmai felügyelet, mert idővel az emberi test elkezd tiltakozni a komolyabb fizikai munka ellen. Hamarosan én is ebben a cipőben fogok járni, de boldoggá tesz a tudat, hogy én is továbbadhatom a tudásomat fiamnak Speigelhalter Márknak.

A szakmai fortélyokon túl igyekszem átadni fiamnak a szakma szeretetét is, mert úgy gondolom, hogy akkor lehetsz jó egy szakmában ha - úgy érzed - értéket teremtettél.

Cégünk hagyományait kiegészítik az új technológiai megoldások is. A gépi diszperziós festékszórás és glettelés egészen más műfaj. Raktárépületek, csarnokok, ipari létesítmények felületkezelése megkívánja a gyorsabb munkavégzést, már a méretükből adódóan is.

Büszkék vagyunk rá, hogy Ügyfeleink jelentős részével évtizedes együttműködésben állunk. A szakmai elvárásokon felül, az emberi arcát mutatjuk a szakmának. Nem elégszünk meg a minőségi munkával, a részletekre is nagy hangsúlyt fektetünk, például hogy megóvjuk a berendezési tárgyakat és rendet, tisztaságot hagyjuk magunk után!

image title

Minőség

Nem csak a munkánk minőségére fektetünk nagy hangsúlyt, hanem a felhasznált alapanyagok és célszerszámok minőségére is.

Megbízhatóság

Hiszünk benne, hogy az építőiparban az egyik legnagyobb érték a szavahihetőség, mert mit sem ér a minőségi munka, ha nincs kész időben.

Szakértelem

Szaktudásunk fejlődése három generációt ölel fel, így minden helyzetben felismerjük magunkat, és javaslatainkkal segítjük elérni céljait.

Ajánlások

Bemutatkozás

Több évtizedes tapasztalattal, immár harmadik generációs családi vállalkozásként állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Olyan alapelvekben hiszünk, amelyek hozzásegítenek az elismeréshez és munkánk megbecsüléséhez.

Helvetic.hu © 2023 Minden jog fenntartva.